A Honda "elektromos-látomása"

A jövő elérkezett

Céljaink egyértelműek: azt szeretnénk, hogy 2025-ben már az Európában eladott Hondák két harmada hibrid, konnektoros hibrid, akkumulátoros hibrid vagy üzemanyagcellás legyen. Ez hosszú távú stratégiánk első lépése.

A modell történetében először hibrid hajtáslánccal is kapható lesz a Honda CR-V. Vonzerejét új, nagyobb kerékjáratokkal és élesebb vonalakkal jellegzetesebbé tett karosszéria fokozza.

Honda

Az új technológia arra inspirál minket, hogy olyan műszaki megoldásokat találjunk ki, melyek korábban nem léteztek.

AZ UTAZÁS ELKEZDŐDÖTT

Az új CR-V Hybrid a kimagasló, valós használati értéket ötvözi a kellemes vezetési élménnyel.

Nem véletlenül ez a világ kedvenc szabadidő-autója – a feltűnő megjelenéshez prémium minőség és elképesztően hangulatos utastér társul. A modellhez ezentúl vadonatúj, kétmotoros, i-MMD névre keresztelt hibrid rendszerünk is elérhető. Ez a belső égésű hajtóművek erejét kombinálja a villanymotorok azonnali reakciójával. Kifinomult, hatékony és hihetetlenül csendes.

ZAVARTALAN KILÁTÁS

És ez még csak a kezdet...

A Honda fejlesztési programja nem merül ki a hibrid, illetve plug-in hibrid járművek tervezésében, az elkövetkező években zéróemissziós, akkumulátoros modellek teljes sorát mutatjuk majd be.

A Honda Urban EV Concept lesz a Honda első szériagyártású, tisztán elektromos üzemű járműve az európai piacon. Hatalmas előrelépés, hogy a modell már 2019 elejétől rendelhető.